Suosituimmat

Elokuvajuliste, jossa pääosassa Molybros. – Top 10

Paljon sun koulukirjat maksaa? – Tieto lisää tietoa

Dokumentti

Molybros on tutkivan tubetuksen asiantuntijaduo, joka lähti selvittämään Happy Taxpayerille, kuinka moni suomalaisnuori tietää, kuka maksaa koulutuksen ja paljonko maksavat koulukirjat. Dokumentti syväsukeltaa nuorten maailmaan ja pyrkii havainnoimalla ymmärtämään heitä.

Elokuvajuliste, jossa pääosassa Dosdela. – Top 10

Keeping up with Veronmaksajat – Nauti työsi hedelmistä

Dokumentti

Reality-sarja seuraa nuoren ja aktiivisen helsinkiläisen Dosdelan rikasta arkea. Monen nuoren miehen tavoin myös Dosdela nauttii arjessaan palkkatyönsä hedelmistä – nimittäin verovaroin ylläpidetyistä urheilu- ja liikuntapaikoista.

Elokuvajuliste, jossa pääosassa Sanni Oksanen. – Top 10

Riding and roaming free – Vapaus liikkua ja viihtyä

Dokumentti

Sanni Oksanen elää ja laskee vapaana Lapissa. Lapin luonnon ja Sannin side on tiivis kuin nuoskalumi ja kirkas kuin kevätauringon paiste lumihangella. Dokumentaarinen katsaus vapauteen, jonka voi kokea verovaroin kustannetuissa kansallispuistoissamme.

Elokuvajuliste, jossa pääosassa Diana Rantamäki. – Top 10

We Know What You Did Last Pandemic – Someone Is Watching You

Jännitys

Diana elää tylsää pandemia-arkea, kun huomaa odottavansa kaksosia. Aika tuntuu loppuvan kesken ja vaatekaapit kumisevat tyhjyyttään. Samalla hänestä alkaa tuntua, kuin joku tarkkailisi häntä.

Elokuvajuliste, jossa pääosassa Joonas Pesonen. – Top 10

Joonas in Manse – Vapaus nauttia elämästä

Romanttinen

Joonas Pesonen kulkee omia polkujaan pitkin Tamperetta. Ainutlaatuinen katsaus mansepoliitin kulttuurintäyteiseen elämään.

Elokuvajuliste, jossa nahka-asuihin pukeutuneet lihaksikkaat.ja miekoin varustetut miehet ovat ympäröineet puolustautumisasennossa olevan taisteluasuun pukeutuneen naissoturin. – Top 10

Vaxxers – Yksi pistos voi pelastaa elämäsi

Toiminta

Näkymättömät uhat ovat ympäröineet Vaxxerin kotikylän, joten hän päättää ottaa kohtalon omiin käsiinsä. Miten käy taistelussa pahoja voimia vastaan?

Kaupungin yllä leijuu avaruusalus. Aluksen keskeltä lankeaa valo kaupungin ylle. – Top 10

Skillz – Toisesta maailmasta

Toiminta

Madonreikä johdattaa joukon maan ulkopuolista elämää Maapallolle. Saapuneet ovat kiinnostuneita paikallisten ihmisten kyvyistä ja päättävät viedä nokkelimat mukanaan. Scifi.

Elokuvajulisteen keskellä on valkoiseen lääkäritakkiin pukeutunut nuori naislääkäri, joka katsoo suoraan katsojaa kohti. – Top 10

Dear Doctor – Jokaisella on varaa sairastaa

Draama

Sarjassa lääkäri tapaa potilaitaan terveyskeskuksessa. Erilaisista elämäntilanteistaan huolimatta, potilaita yhdistää yksi asia: edulliset hinnat. Kukaan ei maksa itseään kipeäksi. Tosi TV.

Sinisellä taustalla on musta pistooli, jonka suusta tulee sydämen kuva. – Top 10, Tositapahtumia

The most boring cop movie – Me pelastamme päiväsi ja säästämme luotimme

Komedia

Nämä poliisikoululaiset on opetettu pelastamaan päiväsi - ja säästämään luotinsa. Elokuva, josta puuttuu sekä vauhti että vaaralliset tilanteet.

Elokuvajuliste, jossa pieni vauva on nukahtanut pahvilaatikkoon. – Klassikko, Top 10

Goodnight – Laatikollinen unia

Draama

Nämä lapset nukahtavat pahvilaatikoihin – ja näkevät mitä suloisimpia unia. Rentouttavan mindfulness-elokuvan nukkuvat vauvat saavat myös katsojan vaipumaan unten maille.