Draama

Nainen ja mies sauvakävelevät syksyisellä ulkoilureitillä.

Walk Match – Samaa matkaa sauvakävellen

Draama

Erkki on leskimies, jonka mukavan tasaiseen arkeen tulee yllättävä käänne, kun hän kohtaa kunnan pururadalla Marjatan. Heidän askelluksena menee yksiin, mutta pysyykö Erkki Marjatan mukana? Romanttinen komedia.

Nainen tanssahtelee iloisesti viraston käytävällä.

Jolly Good – Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Draama

Kylmään Pohjolaan muuttanut Erica opettelee uutta arkea vähäsanaisen kansan parissa. Työpaikalla kohdatut epäoikeudenmukaisuudet saavat hänet perehtymään omiin ja työkavereidensa oikeuksiin.

Elokuvajulisteen keskellä on valkoiseen lääkäritakkiin pukeutunut nuori naislääkäri, joka katsoo suoraan katsojaa kohti. – Top 10

Dear Doctor – Jokaisella on varaa sairastaa

Draama

Sarjassa lääkäri tapaa potilaitaan terveyskeskuksessa. Erilaisista elämäntilanteistaan huolimatta, potilaita yhdistää yksi asia: edulliset hinnat. Kukaan ei maksa itseään kipeäksi. Tosi TV.

Nuori ruskeatukkainen ja silmälaseihin sonnustautunut nainen tutkii puukäsityötä. Häntä katselee taustalta nuori, parrakas mies.

Love Hammer – Pikakurssilla rakkauteen

Draama

Suurkaupungin vilinään kyllästynyt Lenita muuttaa maalle. Tutustuakseen paikallisiin hän ilmoittautuu puukäsityön iltakurssille. Sorvatessa tapahtuu kuitenkin jotain yllättävää.

Elokuvajuliste, jossa pieni vauva on nukahtanut pahvilaatikkoon. – Klassikko, Top 10

Goodnight – Laatikollinen unia

Draama

Nämä lapset nukahtavat pahvilaatikoihin – ja näkevät mitä suloisimpia unia. Rentouttavan mindfulness-elokuvan nukkuvat vauvat saavat myös katsojan vaipumaan unten maille.

Elokuvajuliste, jossa iäkäs nainen näyttää keskisormea kuvaajalle. Hänellä on harmaat lyhyet hiukset, musta mekko, aurinkolasit ja helmikaulakorut.

Cashflow – Elämän parasta aikaa

Draama

Kiireinen isoäiti elää vihdoin kuten haluaa. Ei enää neulontaa tai ristikoita! Näkevätkö lapsenlapset häntä jouluna, vai onko rakas mummo taas Balilla?

Juliste, jossa siniseen retkeilyasuun pukeutunut mies on selkä kameraa kohti. Hän seisoo kivellä katsoen tunturien taakse laskeutuvaa aurinkoa.

Bushcraft – Oman tiensä kulkija

Draama

Jonakselle riitti insinöörihommat. Hän jättää nousukiidossa olleen uransa ja lähtee etsimään itseään erämaahan. Itsetutkiskelua häiritsevät vain muut retkeilijät.