Drama

En man och en kvinna stavgår tillsammans en höstdag.

Walk Match – Aldrig mer stavgå ensam

Drama

Erkki är en änkeman. Allt går i den gamla vanliga lunken, men så plötsligt tar hans liv en ny vändning när han stöter på Marjatta på löparbanan. Erkki och Marjatta har mycket gemensamt – men kan Erkki hålla jämna steg med Marjatta? Romantisk komedi.

En kvinna dansar glatt i makthavarnas korridorer.

Jolly Good – En för alla, alla för en!

Drama

Erica flyttar norrut. Hon lär känna invånarna på orten och märker att de håller en låg profil. När hon möter orättvisor på arbetsplatsen tvingas hon stå upp för sina egna och sina kollegers rättigheter.

I mitten av filmaffischen ses en ung kvinna i vit läkarrock. Hon tittar rakt in i kameran. – Top 10

Dear Doctor – Det kostar dig inte skjortan att bli sjuk

Drama

Läkaren träffar sina patienter på hälsovårdscentralen. Patienterna förenas alla av en sak: förmånliga priser. Ingen behöver betala sig sjuk. Reality-tv.

En filmaffisch där en man klädd i blåa vandringskläder står med ryggen mot kameran. Han står på en sten och betraktar solnedgången över fjällen.

Bushcraft – Våga gå din egen väg

Drama

Jonas har fått nog av sitt ingenjörsjobb. Han avslutar karriären och flyttar ut i vildmarken för att hitta sig själv. Det är bara andra vandrare som stör honom...

En filmaffisch som visar en äldre kvinna som ger fingret åt fotografen. Kvinnan har kort grått hår, en svart klänning, solglasögon och pärlhalsband.

Cashflow – Lev livet fullt ut!

Drama

Den ständigt upptagna mormodern dansar äntligen efter egen pipa. Inget mer stickande och inga fler korsord! Kommer barnbarnen att få träffa henne på julen, eller befinner sig kära mormor på Bali igen?

En ung brunhårig kvinna med glasögon synar ett hantverk av trä. En ung man med skägg betraktar henne uppmärksamt i bakgrunden.

Love Hammer – En intensivkurs i kärlek

Drama

Lenita är trött på storstadslivet och flyttar till landet. För att lära känna människorna i byn anmäler hon sig till en kvällskurs i träslöjd. Svarvandet övergår dock snabbt i något helt annat.

En filmaffisch där en liten bebis har somnat i en papplåda. – Klassiker, Top 10

Goodnight – En drömlåda

Drama

Barnen snusar lugnt i sina papplådor. Denna film om mindfulness tar också betraktaren till drömmarnas land.